چگونه مسنجر فیس بوک را به درستی غیرفعال کنیم


اکثر مردم از تفاوت حذف حساب کاربری فیس بوک و غیرفعال کردن آن آگاه هستند. اگر فیس بوک را غیرفعال کنید ، به طور موقت حساب خود را حذف می کنید و می توانید آن را در هر زمان فعال کنید. اگر فیس بوک را حذف کنید ، داده های خود را برای همیشه حذف می کنید.

با این حال ، ممکن است متوجه نشوید که غیرفعال کردن حساب Facebook خود مسنجر Facebook را غیرفعال نمی کند. مردم همچنان می توانند شما را ببینند و سعی کنند با شما ارتباط برقرار کنند. با توجه به این موضوع ، در اینجا نحوه غیرفعال کردن مسنجر فیس بوک آورده شده است.

چگونه مسنجر فیس بوک را غیرفعال کنیم

https://www.youtube.com/watch؟v=kePeJQbdg64

قبل از اینکه بتوانید Facebook Messenger را غیرفعال کنید ، باید حساب Facebook خود را غیرفعال کنید. قبلا توضیح دادیم که چگونه حساب Facebook خود را غیرفعال کنید. اگر هنوز این کار را نکرده اید ، باید قبل از ادامه کار بروید و آن را انجام دهید.

به یاد داشته باشید که غیرفعال کردن فیس بوک و حذف فیس بوک برای حریم خصوصی شما معنای مختلفی دارد. اگر می خواهید بیشتر بدانید ، قبل از ادامه مقاله مربوط را بخوانید.

پس از آماده شدن برای حرکت ، دستورالعمل های ساده زیر را دنبال کنید:

  1. برنامه مسنجر را باز کنید.
  2. روی عکس نمایه خود در گوشه بالا سمت چپ کلیک کنید.
  3. به پایین بروید و انتخاب کنید قانونی و سیاست گذاری .
  4. در صفحه بعدی ، را انتخاب کنید مسنجر را غیرفعال کنید .
  5. رمز عبور خود را وارد کنید
  6. کلیک کنید ادامه هید .

برای فعال سازی مجدد Facebook Messenger ، به سادگی با نام کاربری و رمزعبور خود وارد برنامه Messenger شوید.

همچنین ، به یاد داشته باشید که هنوز هم می توانید بدون گام جدی در غیرفعال کردن حساب Facebook خود ، در چت فیس بوک به صورت آفلاین ظاهر شوید.

وقتی مسنجر را غیرفعال می کنم چه اتفاقی می افتد؟

هنگامی که بدانید چگونه مسنجر فیس بوک را غیرفعال کنید ، هیچ کس نمی تواند حساب شما را در برنامه ببیند یا در مکالمات در حال انجام برای شما پیام ارسال کند.

با فعال سازی مجدد مسنجر ، حساب اصلی فیس بوک شما نیز دوباره فعال خواهد شد. اگر فقط می خواهید سرویس مسنجر را حفظ کنید ، باید بار دیگر حساب Facebook خود را غیرفعال کنید.

و به یاد داشته باشید که اگر حساب فیس بوک خود را به طور کامل حذف کنید ، دسترسی به مسنجر را نیز از دست خواهید داد. متأسفانه ، هیچ راهی برای ذخیره مسنجر بدون حفظ حساب کاربری فیس بوک وجود ندارد.



منبع

Author: terem

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *