آیا می خواهید از یاهو بازنشسته شوید؟ در اینجا نحوه حذف حساب ایمیل یاهو آورده شده است


بعد از اینکه پلت فرم پست الکترونیکی یاهو در اینترنت پیشتاز شد ، پس از راه اندازی آن در سال 1997 بسیار محبوب شد. با این وجود ، به دلیل حوادث امنیتی متعدد و رقابت شدید ، ستایش های یاهو با گذشت زمان کمرنگ شد.

این که هنوز در حصار هستید یا تصمیم گرفته اید که یاهو را ترک کنید ، در اینجا مراحلی را که باید برای حذف حساب یاهو خود بردارید آورده شده است.

چگونه حساب یاهو خود را حذف کنیم

اگر فکر می کنید حذف حساب یاهو خود به جستجوی گزینه “حذف” در تنظیمات حساب خود نیاز دارد ، دوباره فکر کنید.

اگرچه حذف حساب یاهو شما کار دشواری نیست اما تیم یاهو انصراف از آن را برای شما دشوار می کند که به دلیل محبوبیت کم قابل درک است.

در واقع ، یاهو صفحه خاتمه حساب یاهو جداگانه ایجاد کرده است که برای حذف حساب کاربری خود باید از آن بازدید کنید. در اینجا مراحلی وجود دارد که باید هنگام حذف حساب Yahoo خود انجام دهید:

  1. به edit.yahoo.com/config/delete_user مراجعه کنید
  2. سپس آدرس ایمیل خود را وارد کنید بعد .
  3. سپس رمز ورود خود را وارد کنید بعد یک بار دیگر
  4. شرایط و ضوابط پایان دادن به حساب یاهو خود را بخوانید.
  5. کلیک ” بله ، این حساب را فسخ کنید .

اگر بعداً نظر خود را تغییر دهید ، یاهو این انعطاف را به شما می دهد تا ظرف 40 روز پس از ارسال درخواست غیرفعال کردن ، هر حساب غیرفعال شده را بازیابی کنید. در غیر این صورت ، حساب شما برای همیشه ناپدید می شود.

مرتبط: زمان ترک یاهو: چگونه اکنون از سیستم خارج شوید و به Gmail بروید

آنچه قبل از ترک یاهو باید بدانید

در اینجا مواردی وجود دارد که باید قبل از ترک کامل یاهو از آنها آگاه باشید.

آیا برای مدتی می توانم به ایمیل خود دسترسی پیدا کنم؟

پس از خاتمه حساب خود ، هنوز هم می توانید به مدت 30 روز به سیستم وارد شوید تا دوباره فعال شود.

با این کار می توانید ایمیل های قدیمی را بخوانید و در صورت تغییر نظر حساب خود را دوباره فعال کنید. بعد از این زمان ، حساب شما برای همیشه غیرفعال می شود.

پس از بسته شدن حساب من ، ایمیل های ارسالی به آدرس من چه اتفاقی می افتد؟

پس از بسته شدن حساب یاهو شما ، فرستندگانی که در حساب حذف شده شما از طریق ایمیل ارسال می کنند ، پیام شکست تحویل دریافت می کنند.

بنابراین عاقلانه است که قبل از حذف سرویس ، برای مدتی بر ایمیل های خود در یاهو نظارت داشته باشید. این نه تنها به شما امکان می دهد تا بر تعداد پیام های خود نظارت کنید ، بلکه می توانید با آدرس ایمیل جدید خود مخاطبین خود را مطلع کنید.

آدرس ایمیل و نام کاربری من چه می شود؟

نام کاربری و آدرس ایمیل شما برای استفاده دیگران در آینده در دسترس خواهد بود. این ممکن است به این معنی باشد که اگر فرستنده ها همچنان از آدرس ایمیل قدیمی شما استفاده می کنند ، ممکن است پیام های شخصی را برای شما دریافت کنند ، اما بعید است تعداد زیادی پیام تحویل ناموفق در این بین دریافت کرده باشند.

آیا دسترسی به همه داده ها را از دست خواهم داد؟

پس از حذف حساب یاهو ، دیگر دسترسی به ایمیل ها ، پوشه های ایمیل ، عکس های فلیکر ، تقویم ها ، تیم های Yahoo Fantasy و کیف پول های یاهو را از دست خواهید داد.

پرش از یاهو

پس از انجام این کار ، باید تصمیم بگیرید که چه اتفاقی خواهد افتاد. اکنون بهترین پیشنهاد ما این است که به یک گزینه امن بروید که پیام های شما را رمزگذاری می کند.

البته ، اگر این سرویس دوباره محبوبیت پیدا کند یا اینکه ترجیح می دهید از برخی دیگر از سرویس های ایمیل معروف تر مانند Gmail استفاده نکنید ، می توانید در آینده به Yahoo برگردید.



منبع

Author: terem

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *